De bevarer Danmark

De bevarer Danmark


Bog på dansk!De bevarer DanmarkBeskrivelse
Hvad er et hus uden de mennesker, der bor i det? Og hvad gør, at nogle mennesker har tabt deres hjerte til og vil gå gennem ild og vand for at bevare og beskytte de huse, som Kulturstyrelsen har fredet?
Fotograf Suste Bonnén sætter i denne bog fokus på en række af Danmarks fredede huse og de mennesker, der bor i dem og tager sig af dem.
I billeder og tekst fortæller hun, hvordan de passer på, maler, graver, kalker, støtter, river ned, bygger op og skaber historie, mens de tager sig af Danmarks kulturarv.
Tag med rundt til Taarnborg i Ribe, salmedigteren Brorsons gamle hjem, til Gotvedskolen på Frederiksberg, hvor kroppen holdes ved lige, og Højerup Gl. Kirke på Stevns, en af de eneste fredede kirke i Danmark.
I bogen besøger vi også lyrikeren Pia Juul i Bakkehuset på Frederiksberg, refugiet Klitgården i Skagen og de 90 beboere på Christiansø blandt mange andre.
Suste Bonnéns smukke fotografier og indlevende tekst fortæller om danske huse, der bliver bevaret i kraft af deres unikke arkitektoniske egenskaber, og ikke mindst om de mennesker, der med deres kærlighed til huset er med til at bevare Danmark.
Suste Bonnén er fotograf, kunstner og cand.mag. i musik. Hun har udgivet en lang række foto- og portrætbøger og haft udstillinger landet over.
»Bogen er en meget original måde at fortælle om særlige huse på. Helt personligt vælger Suste Bonnén at fokusere på dem, der bor i de fredede huse og har kærlighed til husene. En overraskende vinkel. Smukt fotograferet og meget, meget velskrevet. Poetisk, fint indlevet og afvekslende i formen. Bravo!«.
Peter Olesen, forfatter og journalist
»Aldrig før har man set sammenspillet mellem mennesker og huse på den inspirerende måde«.
Suzanne Brøgger, forfatter


Downloade bogen De bevarer Danmark gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen De bevarer Danmark


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog De bevarer Danmark, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen De bevarer Danmark og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen De bevarer Danmark

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788771183863

  Frydenlund

  8771183868

  Indbundet

  432
  24. november 2014

  1

  1
  B: 248 H: 289 D: 46 mm  TAGS:

  online De bevarer Danmark e-bogen, bogen De bevarer Danmark FB2, downloade bogen De bevarer Danmark PDF , downloade De bevarer Danmark MOBI, online De bevarer Danmark bogen, gratis downloade De bevarer Danmark IPhone, online bogen De bevarer Danmark PDF, gratis De bevarer Danmark DJVU, gratis downloade De bevarer Danmark TXT, downloade De bevarer Danmark RTF, online De bevarer Danmark FB2 , e-bogen De bevarer Danmark downloade TXT,

  gratis De bevarer Danmark downloade bogen

  , bogen De bevarer Danmark downloade MOBI, downloade De bevarer Danmark IPad, læs De bevarer Danmark pdf, læs De bevarer Danmark DOCX, gratis De bevarer Danmark AWZ, downloade bogen De bevarer Danmark iPad , gratis De bevarer Danmark DJVU, downloade De bevarer Danmark bogen gratis, gratis downloade De bevarer Danmark DVD, læs De bevarer Danmark TXT, Book De bevarer Danmark downloade DJVU, De bevarer Danmark downloade bogen gratis,

  De bevarer Danmark downloade bogen pdf gratis

  , De bevarer Danmark pdf bogen downloade gratis, downloade bogen De bevarer Danmark pdf gratis, downloade De bevarer Danmark, downloade De bevarer Danmark pdf, De bevarer Danmark downloade pdf, read online De bevarer Danmark, book De bevarer Danmark free pdf, De bevarer Danmark epub downloade free, De bevarer Danmark free read online, downloade De bevarer Danmark epub free.

  Leave a Reply