Drivkraft og motivation

Drivkraft og motivation


Bog på dansk!Drivkraft og motivationBeskrivelse
Anders Hallgren har i over 50 år levet og arbejdet med hunde og er kendt i mange lande via sine mange bogudgivelser og sit arbejde med problemløsning og uddannelse af rednings-, service-, mug- og kantarelhunde.
Anders Hallgren er kendt for sine venlige træningsmetoder og er imod al hårdhændet og autoritær hundetræning.
Når det drejer sig om professionelle arbejdshunde, er der brug for stor præcision og sikkerhed i arbejdet, da der kan være menneskeliv på spil.
Mange hunde består ikke prøven for at blive optaget i træningen, men er det altid fordi hunden ikke er god nok? Handler det ikke også om at finde den rette kombination af hund og fører, og hvad er det egentlig, der er brug for hos en god potentiel arbejdshund?
Hvilke krav bør man stille til en kommende arbejdshund?
Og hvad skal der til, hvis man bare gerne vil gøre en helt almindelig hund til en god “kollega”?
Anders Hallgren skriver:”Det, der har slået mig mange gange er, at vi faktisk tror, at vi kan lære hundene at søge. Det kan vi ikke – det er dem, der er specialisterne, ikke os. Det eneste vi kan gøre er at vise dem, hvad de skal søge efter. Det, vi skal bestræbe os på at lære, er hvordan vi kan motivere dem til arbejdet. Gang på gang oplever jeg, at det ikke drejer sig om indlæring, når der er problemer i træningen, men i stedet er et spørgsmål om drivkraft og motivation. Derfor valgte jeg at fokusere på disse vigtige emner, da jeg skulle skrive en bog om det at træne arbejdshunde og hunde til konkurrence.”Mange eksempler i bogen handler om søgearbejde og lignende, men drivkraft og motivation spiller samme store rolle i alle andre former for hundetræning. Så uanset om du træner redningshunde, politihunde, agility, lydighed, cirkuskunster eller hvad som helst med din hund, er disse grundelementer yderst vigtige.


Downloade bogen Drivkraft og motivation gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Drivkraft og motivation


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Drivkraft og motivation, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Drivkraft og motivation og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Drivkraft og motivation

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788790828370

  Forlaget Tro-fast

  8790828372

  Indbundet

  207
  2. januar 2005
  2. januar 2005

  2

  1
  B: 168 H: 247 D: 17 mm  TAGS:

  online Drivkraft og motivation e-bogen, bogen Drivkraft og motivation FB2, downloade bogen Drivkraft og motivation PDF , downloade Drivkraft og motivation MOBI, online Drivkraft og motivation bogen, gratis downloade Drivkraft og motivation IPhone, online bogen Drivkraft og motivation PDF, gratis Drivkraft og motivation DJVU, gratis downloade Drivkraft og motivation TXT, downloade Drivkraft og motivation RTF, online Drivkraft og motivation FB2 , e-bogen Drivkraft og motivation downloade TXT,

  gratis Drivkraft og motivation downloade bogen

  , bogen Drivkraft og motivation downloade MOBI, downloade Drivkraft og motivation IPad, læs Drivkraft og motivation pdf, læs Drivkraft og motivation DOCX, gratis Drivkraft og motivation AWZ, downloade bogen Drivkraft og motivation iPad , gratis Drivkraft og motivation DJVU, downloade Drivkraft og motivation bogen gratis, gratis downloade Drivkraft og motivation DVD, læs Drivkraft og motivation TXT, Book Drivkraft og motivation downloade DJVU, Drivkraft og motivation downloade bogen gratis,

  Drivkraft og motivation downloade bogen pdf gratis

  , Drivkraft og motivation pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Drivkraft og motivation pdf gratis, downloade Drivkraft og motivation, downloade Drivkraft og motivation pdf, Drivkraft og motivation downloade pdf, read online Drivkraft og motivation, book Drivkraft og motivation free pdf, Drivkraft og motivation epub downloade free, Drivkraft og motivation free read online, downloade Drivkraft og motivation epub free.

  Leave a Reply