Forklædt som normal

Forklædt som normal


Bog på dansk!Forklædt som normalBeskrivelse
“Forklædt som normal – en opvækst med ADHD” er skrevet til unge med ADHD, til familier med børn eller unge, der har tilstanden, til andre pårørende samt til pædagoger, lærere, socialrådgivere og andre professionelle, som får berøring med disse børn og unge.
Bogen følger to spor, der veksler med hinanden. I det ene fortæller Caroline Lilja – en ung kvinde, der som 17-årig blev diagnosticeret med ADHD – om episoder i sit liv, hvor tilstanden har haft afgørende betydning for udfaldet, om diagnosen og behandlingen og om at få kontrol over ADHD’en. Gennem hendes historie får læseren et levende og medrivende indblik i, hvordan ADHD føles indefra.
I det andet spor fortæller nogle af Carolines nærmeste om, hvordan de har oplevet hendes ADHD, om hvad de har lært, og om hvad de gerne ville have vidst. Her møder læseren blandt andre hendes mor, hendes tidligere kæreste og hendes nuværende samt den veninde, som hun deler lejlighed med. Desuden medvirker eksperter og professionelle, som arbejder med ADHD.
Ud over at fortælle om, hvordan ADHD opleves både inde- og udefra, viser “Forklædt som normal – en opvækst med ADHD”, at et barn eller en ung trods diagnosen kan få et godt liv med venner, kæreste og uddannelse, og at der er hjælp at og støtte at få.


Downloade bogen Forklædt som normal gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Forklædt som normal


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Forklædt som normal, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Forklædt som normal og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Forklædt som normal

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788750044024

  Akademisk Forlag
  8750044028

  Hæftet

  196
  12. september 2014

  1

  2
  B: 134 H: 210 D: 25 mm  TAGS:

  online Forklædt som normal e-bogen, bogen Forklædt som normal FB2, downloade bogen Forklædt som normal PDF , downloade Forklædt som normal MOBI, online Forklædt som normal bogen, gratis downloade Forklædt som normal IPhone, online bogen Forklædt som normal PDF, gratis Forklædt som normal DJVU, gratis downloade Forklædt som normal TXT, downloade Forklædt som normal RTF, online Forklædt som normal FB2 , e-bogen Forklædt som normal downloade TXT,

  gratis Forklædt som normal downloade bogen

  , bogen Forklædt som normal downloade MOBI, downloade Forklædt som normal IPad, læs Forklædt som normal pdf, læs Forklædt som normal DOCX, gratis Forklædt som normal AWZ, downloade bogen Forklædt som normal iPad , gratis Forklædt som normal DJVU, downloade Forklædt som normal bogen gratis, gratis downloade Forklædt som normal DVD, læs Forklædt som normal TXT, Book Forklædt som normal downloade DJVU, Forklædt som normal downloade bogen gratis,

  Forklædt som normal downloade bogen pdf gratis

  , Forklædt som normal pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Forklædt som normal pdf gratis, downloade Forklædt som normal, downloade Forklædt som normal pdf, Forklædt som normal downloade pdf, read online Forklædt som normal, book Forklædt som normal free pdf, Forklædt som normal epub downloade free, Forklædt som normal free read online, downloade Forklædt som normal epub free.

  Leave a Reply