Ind i naturen

Ind i naturen


Bog på dansk!Ind i naturenBeskrivelse
“Dette er et væld af beretninger. Naturberetninger. Fra Issejlads ved Grønland til det varme farvand mellem Key West og Cuba. Fra det skotske Højland til Irlands grønne kurver. Fra det daværende Jugoslavien til Brasilien. Fra Tunesien til Zimbabwe. Men først og sidst er det oplevelser og overvejelser rundt i den danske natur.”
 
Ind i naturen er en række nysgerrige rejser sammen med Poul Blak. Nogle gange med fiskestang, nogle gange med geværet over skulderen. På jagt efter et glimt af ørreden eller på færten af bukken. I højere grad på færten af os selv, mennesket i en tæt på fuldkommen naturoplevelse.
 
Selv når Poul Blak blot iagttager naturen, når han for eksempel sidder ved skovdammen, omgivet af dufte og naturens eget lydunivers, så formår han at tolke og karakterisere sin samtid gennem oplevelsen: Vores abstrakte, men dybe kærlighed til naturen og vores kuldskære og magelige trang til at beherske den.
 
Bogen består af Poul Blaks naturartikler skrevet gennem de seneste cirka 30 år.
 
“Poul Blak er et ikon inden for journalistikken. Men han er meget mere end det. Han er efter min mening en af landets ypperste filosoffer.”
Lars Muhl


Downloade bogen Ind i naturen gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Ind i naturen


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Ind i naturen, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Ind i naturen og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Ind i naturen

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788777399084

  Hovedland

  8777399080

  Hæftet

  358
  18. november 2006
  18. november 2006

  1

  1
  B: 160 H: 229 D: 27 mm  TAGS:

  online Ind i naturen e-bogen, bogen Ind i naturen FB2, downloade bogen Ind i naturen PDF , downloade Ind i naturen MOBI, online Ind i naturen bogen, gratis downloade Ind i naturen IPhone, online bogen Ind i naturen PDF, gratis Ind i naturen DJVU, gratis downloade Ind i naturen TXT, downloade Ind i naturen RTF, online Ind i naturen FB2 , e-bogen Ind i naturen downloade TXT,

  gratis Ind i naturen downloade bogen

  , bogen Ind i naturen downloade MOBI, downloade Ind i naturen IPad, læs Ind i naturen pdf, læs Ind i naturen DOCX, gratis Ind i naturen AWZ, downloade bogen Ind i naturen iPad , gratis Ind i naturen DJVU, downloade Ind i naturen bogen gratis, gratis downloade Ind i naturen DVD, læs Ind i naturen TXT, Book Ind i naturen downloade DJVU, Ind i naturen downloade bogen gratis,

  Ind i naturen downloade bogen pdf gratis

  , Ind i naturen pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Ind i naturen pdf gratis, downloade Ind i naturen, downloade Ind i naturen pdf, Ind i naturen downloade pdf, read online Ind i naturen, book Ind i naturen free pdf, Ind i naturen epub downloade free, Ind i naturen free read online, downloade Ind i naturen epub free.

  Leave a Reply