Innovation i folkeskolen

Innovation i folkeskolen


Bog på dansk!Innovation i folkeskolenBeskrivelse
Denne bog er en indføring i, hvordan elever lærer at omsætte kreative tanker til innovative handlinger, som skaber værdi for eleverne selv og andre. Med udgangspunkt i 15 års undervisning og forskning gennemgår psykolog, ph.d. Anne Kirketerp betingelserne for og principperne bag innovation og entreprenørskab i folkeskolen. Suppleret med forslag til øvelser og illustrerende eksempler til inspiration.
Med afsæt i positiv psykologi, læringsteori og entreprenørskabsteori giver bogen definitioner på og overblik over begreberne kreativitet, innovation, foretagsomhed og entreprenørskab. Uanset om kompetencen foretagsomhed skal bruges til at starte virksomheder, blive en innovativ tømrer, læge eller pædagog, bunder den i én og samme bagvedliggende evne til at gøre noget ved det, vi oplever er forkert i verden.
Bogen henvender sig primært til lærere og pædagoger i folkeskolen. Journalist Karin Svennevig Hyldig har bearbejdet indholdet med henblik på at gøre bogen tilgængelig for alle.
” Ambitionen om at være „bedst“ globalt indenfor læsning og matematik er efter min vurdering den største forhindring for Danmarks fremtid som foretagsom og innovativ nation. Ikke fordi vi skal undlade at træne dansk og matematik, men fordi et så stærkt krav om måling af noget bestemt, som vi i skrivende stund er vidner til, uvægerligt vil sløre fokus på almene kompetencer som foretagsomhed”
Citat fra bogen


Downloade bogen Innovation i folkeskolen gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Innovation i folkeskolen


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Innovation i folkeskolen, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Innovation i folkeskolen og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Innovation i folkeskolen

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788771584226

  Dansk Psykologisk Forlag A/S
  8771584226

  Hæftet

  64
  1. marts 2016

  1

  1
  B: 153 H: 225 D: 6 mm  TAGS:

  online Innovation i folkeskolen e-bogen, bogen Innovation i folkeskolen FB2, downloade bogen Innovation i folkeskolen PDF , downloade Innovation i folkeskolen MOBI, online Innovation i folkeskolen bogen, gratis downloade Innovation i folkeskolen IPhone, online bogen Innovation i folkeskolen PDF, gratis Innovation i folkeskolen DJVU, gratis downloade Innovation i folkeskolen TXT, downloade Innovation i folkeskolen RTF, online Innovation i folkeskolen FB2 , e-bogen Innovation i folkeskolen downloade TXT,

  gratis Innovation i folkeskolen downloade bogen

  , bogen Innovation i folkeskolen downloade MOBI, downloade Innovation i folkeskolen IPad, læs Innovation i folkeskolen pdf, læs Innovation i folkeskolen DOCX, gratis Innovation i folkeskolen AWZ, downloade bogen Innovation i folkeskolen iPad , gratis Innovation i folkeskolen DJVU, downloade Innovation i folkeskolen bogen gratis, gratis downloade Innovation i folkeskolen DVD, læs Innovation i folkeskolen TXT, Book Innovation i folkeskolen downloade DJVU, Innovation i folkeskolen downloade bogen gratis,

  Innovation i folkeskolen downloade bogen pdf gratis

  , Innovation i folkeskolen pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Innovation i folkeskolen pdf gratis, downloade Innovation i folkeskolen, downloade Innovation i folkeskolen pdf, Innovation i folkeskolen downloade pdf, read online Innovation i folkeskolen, book Innovation i folkeskolen free pdf, Innovation i folkeskolen epub downloade free, Innovation i folkeskolen free read online, downloade Innovation i folkeskolen epub free.

  Leave a Reply