Jeg giver dig mit ord

Jeg giver dig mit ord


Bog på dansk!Jeg giver dig mit ordBeskrivelse
Mollys klasselærer, Sanne, har fået den ide, at der skal udveksles kalendergaver i klassen og at hun skal bestemme, hvem, der skal give til hvem. Molly skal give til Petrine og vil lave hende et armbånd, men hvorfor pokker er det Atle, der skal give hende? Den creepy fyr. Han har været tre år i klassen, men hun kender ham overhovedet ikke og har aldrig haft noget med ham at gøre. Han sidder bare der bagest i klassen og gemmer sig bag sit lange pandehår. Mikkel brokker sig højlydt over Sannes juleflip og mener, at hun glemmer, at de ikke er småbørn.
Altes gave til Molly starter som lidt af et mysterium, og som dagene går, kommer den til at fylde mere og mere i Mollys bevidsthed. Hendes syn på Atle forandres, måske er han slet ikke så creepy og mærkelig alligevel …
Pressen skriver:
»Rigtig god og kort hverdagsberetning om livet som ung. En lille medrivende og nutidig fortælling.«
– Maria Sjøblom, Lektør


Downloade bogen Jeg giver dig mit ord gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Jeg giver dig mit ord


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Jeg giver dig mit ord, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Jeg giver dig mit ord og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Jeg giver dig mit ord

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788763848909

  Høst & Søn

  8763848902

  Hæftet

  104
  22. september 2016

  1

  1
  B: 128 H: 212 D: 9 mm  TAGS:

  online Jeg giver dig mit ord e-bogen, bogen Jeg giver dig mit ord FB2, downloade bogen Jeg giver dig mit ord PDF , downloade Jeg giver dig mit ord MOBI, online Jeg giver dig mit ord bogen, gratis downloade Jeg giver dig mit ord IPhone, online bogen Jeg giver dig mit ord PDF, gratis Jeg giver dig mit ord DJVU, gratis downloade Jeg giver dig mit ord TXT, downloade Jeg giver dig mit ord RTF, online Jeg giver dig mit ord FB2 , e-bogen Jeg giver dig mit ord downloade TXT,

  gratis Jeg giver dig mit ord downloade bogen

  , bogen Jeg giver dig mit ord downloade MOBI, downloade Jeg giver dig mit ord IPad, læs Jeg giver dig mit ord pdf, læs Jeg giver dig mit ord DOCX, gratis Jeg giver dig mit ord AWZ, downloade bogen Jeg giver dig mit ord iPad , gratis Jeg giver dig mit ord DJVU, downloade Jeg giver dig mit ord bogen gratis, gratis downloade Jeg giver dig mit ord DVD, læs Jeg giver dig mit ord TXT, Book Jeg giver dig mit ord downloade DJVU, Jeg giver dig mit ord downloade bogen gratis,

  Jeg giver dig mit ord downloade bogen pdf gratis

  , Jeg giver dig mit ord pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Jeg giver dig mit ord pdf gratis, downloade Jeg giver dig mit ord, downloade Jeg giver dig mit ord pdf, Jeg giver dig mit ord downloade pdf, read online Jeg giver dig mit ord, book Jeg giver dig mit ord free pdf, Jeg giver dig mit ord epub downloade free, Jeg giver dig mit ord free read online, downloade Jeg giver dig mit ord epub free.

  Leave a Reply