Min spøjse familie

Min spøjse familie


Bog på dansk!Min spøjse familieBeskrivelse
Det vil utvivlsomt være svært at finde en slægt med så mange gakkede medlemmer, som der beskrives i denne skæve og fornøjelige familiekrønike. Da det ildevarslende rygte om bogen begyndte at sive rundt til onkler, tanter, fætre og kusiner, blev der da også omgående sammenkaldt til ophidset familie-råd! Ikke fordi man var bange for, at noget, der ikke var sandt, skulle komme frem, man var betydeligt mere bestyrtet ved tanken om, at noget af det, der passede, skulle komme til offentlighedens kendskab og munterhed. Det er mit håb, at læsernes brede smil og eventuelle latter viser forståelse for familiens nervøsitet.         
Uddrag af bogen  
Grandkusine Abelone var kær – måske ikke så meget i det ydre – men kær. Hun kæmpede forgæves mod fristelser som smørsovs og æblekage med flødeskum og makronbund – og mænd! Hun var konstant forelsket, måske ikke så meget i den eller den mand, snarere virkede det, som om hun var forelsket i at være forelsket. Eller som familiens huslæge udtrykte det: ”kronisk liggesyge”! Men det blev ikke rigtig til noget alvorligt – som udpræget datter af folket var hun måske lidt voldsom i sine gebærder. Men så skete der noget, som helt vendte op og ned på situationen og skabte kø ved hendes pigekammerdør: Hun vandt hovedpræmien i Klasselotteriet, og dermed kunne hun bare vælge. Det første, hun købte, var noget, hun altid havde ønsket at få råd til: et par lange, kunstige øjenvipper. Snart var hun berygtet for sit vurderende sovekammerblik.         
Om forfatteren 
Bent Hardervig er en filur, der fornøjer både sig selv og andre med at blande kortene, så man som læser kan tvivle på, hvad der er op, og hvad der er ned. Her har han taget sin gakkede familie under kærlig og munter behandling. God fornøjelse!


Downloade bogen Min spøjse familie gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Min spøjse familie


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Min spøjse familie, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Min spøjse familie og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Min spøjse familie

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788771903461

  Forlaget mellemgaard

  8771903461

  Hæftet

  142
  26. juni 2017
  26. juni 2017

  1

  1
  B: 150 H: 210 D: 10 mm  TAGS:

  online Min spøjse familie e-bogen, bogen Min spøjse familie FB2, downloade bogen Min spøjse familie PDF , downloade Min spøjse familie MOBI, online Min spøjse familie bogen, gratis downloade Min spøjse familie IPhone, online bogen Min spøjse familie PDF, gratis Min spøjse familie DJVU, gratis downloade Min spøjse familie TXT, downloade Min spøjse familie RTF, online Min spøjse familie FB2 , e-bogen Min spøjse familie downloade TXT,

  gratis Min spøjse familie downloade bogen

  , bogen Min spøjse familie downloade MOBI, downloade Min spøjse familie IPad, læs Min spøjse familie pdf, læs Min spøjse familie DOCX, gratis Min spøjse familie AWZ, downloade bogen Min spøjse familie iPad , gratis Min spøjse familie DJVU, downloade Min spøjse familie bogen gratis, gratis downloade Min spøjse familie DVD, læs Min spøjse familie TXT, Book Min spøjse familie downloade DJVU, Min spøjse familie downloade bogen gratis,

  Min spøjse familie downloade bogen pdf gratis

  , Min spøjse familie pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Min spøjse familie pdf gratis, downloade Min spøjse familie, downloade Min spøjse familie pdf, Min spøjse familie downloade pdf, read online Min spøjse familie, book Min spøjse familie free pdf, Min spøjse familie epub downloade free, Min spøjse familie free read online, downloade Min spøjse familie epub free.

  Leave a Reply