Mit liv og kirken

Mit liv og kirken


Bog på dansk!Mit liv og kirkenBeskrivelse
Helge Pahus fortæller om sit liv og virke som præst i Karlslunde Strandkirke, hvor han var sognepræst fra 1971 til 2007. Helge Pahus er født i 1943 og vokset op i Sønderjylland. Han blev grebet af den Helligåndsfornyelse, der i 1970erne kom til Danmark, og det fik stor betydning både for ham selv og for menigheden. Kirsten og Helge har været gift siden 1966, og de har fire børn og ti børnebørn.   Jørgen Vium Olesen, Forlægger ved Scandinavia fortæller: Karlslunde Strandkirke har igennem mange år været en af de kirker i Danmark, hvor der har været flest kirkegængere til nadver. Dem, der kom i kirken, var engagerede, og der opstod et levende fællesskab af mennesker, der kom hinanden ved, og for hvem Jesus var deres personlige frelser og Herre. Hvis vu havde flere præster som Helge Pahus og flere kirker som Karlslunde Strandkirke, så ville der ikke være så meget snak om tomme kirker. Jeg kan varmt anbefale denne bog, som jeg tror, vil være til inspiration og opmuntring for de fleste. Birger Nygaard, Teolog og fra Folkekirkens Mellemkirkelige Råd fortæller: Helge Pahus har de sidste 40 år været en betydelig skikkelse i dansk kirkeliv. Hvis blot halvdelen af dem, han som præst har betydet noget afgørende for, køber denne bog, bliver det en bestseller. Han er en person, der på den gode måde er uden for normal pædagogisk rækkevidde. Denne bog hjælper os til at forstå hvorfor. Henri Nissen, Redaktør ved Udfordringen fortæller: Helge Pahus blæste på den anerkendelse, han nemt kunne have opnået i de teologiske kredse, og brugte i stedet sit liv på at fortælle mennesker enkelt og ægte om Jesus. Den levende kirke, der derved opstod i en moderne københavnsk forstad, er et strålende eksempel på, at evangeliet altid er relevant. Helligånden virker, når vi er ydmyge nok til at lade Gud komme til.


Downloade bogen Mit liv og kirken gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Mit liv og kirken


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Mit liv og kirken, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Mit liv og kirken og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Mit liv og kirken

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788771320879

  Scandinavia

  8771320873

  INDBUNDET

  142
  26. november 2012

  0

  0
  B: 156 H: 216 D: 18 mm  TAGS:

  online Mit liv og kirken e-bogen, bogen Mit liv og kirken FB2, downloade bogen Mit liv og kirken PDF , downloade Mit liv og kirken MOBI, online Mit liv og kirken bogen, gratis downloade Mit liv og kirken IPhone, online bogen Mit liv og kirken PDF, gratis Mit liv og kirken DJVU, gratis downloade Mit liv og kirken TXT, downloade Mit liv og kirken RTF, online Mit liv og kirken FB2 , e-bogen Mit liv og kirken downloade TXT,

  gratis Mit liv og kirken downloade bogen

  , bogen Mit liv og kirken downloade MOBI, downloade Mit liv og kirken IPad, læs Mit liv og kirken pdf, læs Mit liv og kirken DOCX, gratis Mit liv og kirken AWZ, downloade bogen Mit liv og kirken iPad , gratis Mit liv og kirken DJVU, downloade Mit liv og kirken bogen gratis, gratis downloade Mit liv og kirken DVD, læs Mit liv og kirken TXT, Book Mit liv og kirken downloade DJVU, Mit liv og kirken downloade bogen gratis,

  Mit liv og kirken downloade bogen pdf gratis

  , Mit liv og kirken pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Mit liv og kirken pdf gratis, downloade Mit liv og kirken, downloade Mit liv og kirken pdf, Mit liv og kirken downloade pdf, read online Mit liv og kirken, book Mit liv og kirken free pdf, Mit liv og kirken epub downloade free, Mit liv og kirken free read online, downloade Mit liv og kirken epub free.

  Leave a Reply