Sociale medier i skole og fritid

Sociale medier i skole og fritid


Bog på dansk!Sociale medier i skole og fritidBeskrivelse
Denne bog giver lærere indsigt i det særlige ved sociale medier, så de på et kvalificeret grundlag kan inddrage medierne i undervisningen og i kommunikationen mellem skole og hjem.
Gennem konkrete undervisningseksempler og cases fra skolers kommunikation med forældre og elever får læseren viden og inspiration til undervisningen og til udformningen af retningslinjer og strategier for kommunikation via sociale medier.
Forfatterne tegner udviklingen fra traditionelle massemedier til digitale metamedier og går i dybden med de deraf følgende forandringer i vores måder at interagere med andre mennesker på. Grænsen mellem offentligt og privat udviskes i nogle sammenhænge. Forskellige typer af sociale medier giver afsæt for forskellige former for samvær og videndeling. Unge ’hænger ud sammen’ på og omkring medierne. Og de henter specialiseret viden gennem forskellige fora. Det kan lærere bruge i deres didaktiske planlægning.
Forfatterne præsenterer en model, der sikrer sammenhæng mellem sociale medier, fagligt indhold og pædagogik, så undervisningen på én gang lever op til faglige læringsmål og understøtter elevernes digitale dannelse og aktive deltagelse i samfundet.
Bogen er henvendt til studerende på læreruddannelsen og til lærere i praksis.
“Skoler og lærere er forskellige og vægter digital kommunikation og undervisning forskelligt. Det samlede udgangspunkt bør dog være det samme, nemlig aldrig at spørge: “Hvad kan mediet gøre for mig?”, men altid: “Hvad kan jeg gøre med mediet?” Det er vores håb, at bogen kan inspirere til skolernes og lærernes fortsatte arbejde med digitalisering af såvel læring som kommunikation i almindelighed.”
Fra bogens forord
Lotte Nyboe er cand.mag., ph.d. i medier og kultur og ansat som lektor på Institut for Kulturvidenskaber ved Syddansk Universitet. Hun forsker i børne- og ungdomsmedier med særligt fokus på digitale medier og læring og har blandt andet skrevet bogen Digital dannelse: Medieleg og læring inden for og uden for institutionerne (2009/2014). Overordnet beskæftiger hun sig med medialiseringens og digitaliseringens betydning for mennesker, kultur og samfund.
Anette Grønning er cand.ling.merc., ph.d. i kommunikation og ansat som lektor på Institut for Kulturvidenskaber ved Syddansk Universitet. Hun forsker i digitale medier, herunder særligt e-mail, chat og blogging, og har blandt andet skrevet bogen E-mail-kommunikation (2007). Hun har i sit arbejde fokus på struktur, kompleksitet, samarbejde, dialog og nærvær. Derudover beskæftiger hun sig med organisatoriske spørgsmål og politikker for digitale medier.


Downloade bogen Sociale medier i skole og fritid gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Sociale medier i skole og fritid


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Sociale medier i skole og fritid, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Sociale medier i skole og fritid og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Sociale medier i skole og fritid

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788711358078

  Akademisk Forlag


  8711358076

  Hæftet

  152
  3. marts 2015

  1

  1
  B: 135 H: 210 D: 13 mm  TAGS:

  online Sociale medier i skole og fritid e-bogen, bogen Sociale medier i skole og fritid FB2, downloade bogen Sociale medier i skole og fritid PDF , downloade Sociale medier i skole og fritid MOBI, online Sociale medier i skole og fritid bogen, gratis downloade Sociale medier i skole og fritid IPhone, online bogen Sociale medier i skole og fritid PDF, gratis Sociale medier i skole og fritid DJVU, gratis downloade Sociale medier i skole og fritid TXT, downloade Sociale medier i skole og fritid RTF, online Sociale medier i skole og fritid FB2 , e-bogen Sociale medier i skole og fritid downloade TXT,

  gratis Sociale medier i skole og fritid downloade bogen

  , bogen Sociale medier i skole og fritid downloade MOBI, downloade Sociale medier i skole og fritid IPad, læs Sociale medier i skole og fritid pdf, læs Sociale medier i skole og fritid DOCX, gratis Sociale medier i skole og fritid AWZ, downloade bogen Sociale medier i skole og fritid iPad , gratis Sociale medier i skole og fritid DJVU, downloade Sociale medier i skole og fritid bogen gratis, gratis downloade Sociale medier i skole og fritid DVD, læs Sociale medier i skole og fritid TXT, Book Sociale medier i skole og fritid downloade DJVU, Sociale medier i skole og fritid downloade bogen gratis,

  Sociale medier i skole og fritid downloade bogen pdf gratis

  , Sociale medier i skole og fritid pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Sociale medier i skole og fritid pdf gratis, downloade Sociale medier i skole og fritid, downloade Sociale medier i skole og fritid pdf, Sociale medier i skole og fritid downloade pdf, read online Sociale medier i skole og fritid, book Sociale medier i skole og fritid free pdf, Sociale medier i skole og fritid epub downloade free, Sociale medier i skole og fritid free read online, downloade Sociale medier i skole og fritid epub free.

  Leave a Reply